Ερασιτεχνική ΑΕΛ: “Αποτέλεσμα της τοξικότητας στον τρόπο διοίκησης ο υποβιβασμός – Η ΑΕΛ χρειάζεται νέα ιδιοκτησία”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η ερασιτεχνική ΑΕΛ για τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας, τονίζοντας πως αυτήν την στιγμή προέχει η αλλαγή σελίδας στην ομάδα, δηλαδή να υπάρξει “νέα ιδιοκτησία και διοίκηση με όραμα”.

Αναλυτικά:

Στο γήπεδο, που τέτοιες μέρες πριν 14 χρόνια η Α.Ε.Λ. μας κατακτούσε εμφατικά τον τρίτο τίτλο της, ο υποβιβασμός σφραγίστηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ήρθε ως νομοτελειακό αποτέλεσμα της τοξικότητας και των παλινωδιών στον τρόπο διοίκησης και στις σχέσεις με το περιβάλλον της.

Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε αν το τρίπτυχο παίκτες – διοίκηση – κόσμος δεν ήταν ΕΝΑ. Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε δείχνοντας ασέβεια στο DNA της. Το αντίθετο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε έναν υποβιβασμό.

Η Ιστορία της Α.Ε.Λ. έχει πληθώρα από δύσκολες στιγμές, αγωνιστικές αποτυχίες και τραγωδίες. Ο κόσμος της ομάδας είναι μαθημένος στα δύσκολα, γι’ αυτό και κάθε επιτυχία μας είναι εντυπωσιακή και πιο γλυκιά. Επειδή όμως όλοι μα όλοι είμαστε περαστικοί από το μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, αυτό που προέχει από αύριο δεν είναι ο καταμερισμός ευθυνών. Άλλωστε ο υπεύθυνος και οι συν αυτώ είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό. Προέχει η αλλαγή σελίδας και αυτή θα επιτευχθεί με την απομάκρυνση ΚΑΘΕ συνιστώσας κατάρρευσης.

Νέα ιδιοκτησία και διοίκηση με όραμα, κόσμος συσπειρωμένος, αρχές της πόλης με σεβασμό στην Α.Ε.Λ. ομάδα με σταθερότητα και μέλλον. Δεν είναι ευχολόγια, είναι οδηγός επιτυχίας. Διδασκόμαστε από τον καλύτερο εγγυητή, την ίδια την Ιστορία μας και αφυπνιζόμαστε, ενεργοποιούμαστε, ελπίζουμε. Θα επιστρέψουμε μόνο σεβόμενοι και ακολουθώντας τις προσταγές της νοοτροπίας και των αξιών που αυτή η ομάδα πρεσβεύει και δυστυχώς έχουν παραγκωνιστεί. Θα επιστρέψουμε γιατί αυτό είναι το πεπρωμένο μας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή