Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης στις 4 Ιουλίου

Print Friendly, PDF & Email

Από τον ΣΔΠ Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι όπως μ’ επιτυχία έγινε τα επτά τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για τη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου.

Η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 (την ημέρα που θα βρίσκονται οι τρεις ιατροί στα γραφεία του Συνδέσμου για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις των διαιτητών) και κατά τις ώρες 9:00 το πρωΐ έως 12 το μεσημέρι. Κινητό συνεργείο από το νοσοκομείο θα έλθει στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και όσοι διαιτητές δίνουν αίμα και μπορούν καλούνται να προσέλθουν την ημέρα αυτή και να ενισχύσουν την πολύτιμη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου. Απαραίτητες προϋποθέσεις ότι το προηγούμενο βράδυ οι αιμοδότες διαιτητές δεν θα πρέπει να ξενυχτήσουν, δεν θα έχουν καταναλώσει αλκοόλ και το πρωί της ίδιας ημέρας θα έχουν φάει κάτι ως πρωινό.

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου να προσέλθουν για την αιμοδοσία, ειδικά φέτος που μετά τη κρίση του κορωνοϊού η ανάγκη για αίμα είναι ακόμη πιο επιτακτική, κατά δε την ημέρα αυτή θα τηρηθούν όλοι οι νέοι κανόνες υγιεινής και αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού
Από το ΔΣ του ΣΔΠΘ