Ετοιμάζει φάκελο προς την UEFA ο Κλάτενμπεργκ για τις επιθέσεις κατά διαιτητών

Intime/Στέλιος Βολιτάκης
Print Friendly, PDF & Email

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ, μετά και το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, οδηγείται στη συλλογή στοιχείων και την αποστολή φακέλου στην UEFA, εξηγώντας τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Live Sport”, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει ζητήσει από τους ρέφερι σε ανύποπτο χρόνο να καταγράφουν τα πάντα στα φύλλα αγώνα, επισημαίνοντάς τους πως μόνο έτσι θα μπορεί να τους προστατεύσει σε οτιδήποτε συμβεί.

Πλέον, ό,τι καταγράφεται από τους ρέφερι, θα συμπεριλαμβάνεται σε έναν φάκελο που έχει ανοίξει ο Κλάτενμπεργκ και αφορά φαινόμενα ακραίας συμπεριφοράς παραγόντων κατά διαιτητών.

Ήδη, στον σχετικό φάκελο τοποθετήθηκε αντίγραφο του φύλλου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, όπου ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, με ύβρεις και απειλές κατά του Καραντώνη και των βοηθών του και γι’ αυτό τον λόγο θα απολογηθεί το μεσημέρι (13:30) στον αθλητικό δικαστή της Super League 1.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι διαιτητές έχουν ενημερωθεί πως αν ένας από αυτούς δεχτεί επίθεση εκτός γηπέδων, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα ενημερώσει άμεσα την UEFA και θα ζητήσει τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεοτέρας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Κλάτενμπεργκ θέλει να βάλει «φρένο» στο διαρκές μπούλινγκ σε βάρος των Ελλήνων διαιτητών που έχουν δεχτεί σωρεία επιθέσεων εδώ και πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή