Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Κούγια: «Οταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κλήθηκε να μιλήσει για την πολύωρη κατάθεση του πελάτη του στον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά η συζήτηση δεν πήγε ακριβώς όπως θα περίμενε, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο και να προκαλέσει την οργή του παρουσιαστή.

Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που μίλησε ο κ.Κούγιας ξεκίνησαν τα ερωτήματα των δημοσιογράφων και ο ποινικολόγος τους είπε να τον ξανακαλέσουν σε λίγο γιατί έπρεπε να ετοιμαστεί. Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, επιμένοντας στα ερωτήματα των συναδέλφων του, με τον Αλέξη Κούγια να του κλείνει το τηλέφωνο.

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» είπε έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή