Φαν΄τ Σχιπ: Υπήρχε συμφωνία με την ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας, αλλά χάθηκε η εμπιστοσύνη

Print Friendly, PDF & Email

Ο τέως προπονητής της Εθνικής Ανδρών ποδοσφαίρου, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, στην σε συνέντευξη στη Novasports τόνισε ότι η απόφαση να αποχωρήσει ήταν καθαρά δική του διότι ένιωσε πως είχε χαθεί η εμπιστοσύνη από πλευράς ομοσπονδίας παρότι είχε συμφωνηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του.

Το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση πήγε επί μακρόν, δεν του έδινε την καλύτερη “ενέργεια” και αίσθηση για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας. Κι όλα αυτά μολονότι δεν ένιωθε ότι είχε ολοκληρώσει το έργο του στην Εθνική Ελλάδος.

Μάλιστα τόνισε πως ακόμα κι αν πραγματοποιούνταν το επικείμενο ραντεβού με την Ομοσπονδία και τους κ.κ. Κωσταντινίδη και Φύσσα και πάλι δεν θα άλλαζε σε τίποτα την απόφασή του.

Σε ότι έχει να κάνει με τα 2,5 χρόνια δουλειάς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είπε πως θεωρεί πως έγινε καλή δουλειά, με την ομάδα να βελτιώνεται, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργείται ένα εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της.

Τόνισε πως επίσης δεν μετανιώνει για καμία από τις επιλογές του αλλά και την εν γένει δουλειά του στην Εθνική μας ομάδα, ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την ευκαιρία που του δόθηκε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον επόμενο τεχνικό και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή