Fentagin: «ΠΑΟΚ έγινες αυτό που έκραζες, ομάδα του κράτους»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου εξέφρασαν τη δική τους άποψη για όσα συνέβησαν στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Παπαπέτρου (πάοκ)-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Γ@@@ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΑΣ

Και τώρα που ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν είναι πια στην πρώτη θέση να τους χαλάει την σούπα και αφού εξαντλήσαμε τόσο καιρό το ζήτημα της προσέλευσης του κόσμου στο γήπεδο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μιας και στα υπόλοιπα γήπεδα δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τον πολύ τον κόσμο, ήρθε με την σειρά της η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Συνηθισμένα άρθρα για τους κλασσικούς διεκδικητές του τίτλου, κλασσικές αναλύσεις των γραφικών δημοσιογραφίσκων που χαρτζιλικώνονται από τα αφεντικούλια τους, οι ίδιες μπρίζες των ίδιων φυλλάδων στα εκάστοτε πρόβατα φιλάθλους, προβληματισμοί και αναλύσεις για τον υπόκοσμο που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο(το ίδιο το παρακράτος σε “εμφύλιο”) και φυσικά στο βάθος πάντα οι φταίχτες οπαδοί..με λίγα λόγια ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Εύκολα τα πράματα τώρα για σας δημοσιογράφοι. Τώρα μπορείτε να γράφετε και να λέτε ότι γουστάρετε, χωρίς να πρέπει να υπολογίσετε τον “πρωτοπόρο” ΑΤΡΟΜΗΤΟ, όχι ότι σας ζόρισε και πολύ, κανά δυο αρθράκια με παραλληλισμούς για την πορεία της Λέστερ και αυτά γιατί ήταν επίκαιρα και με μοναδικό σκοπό να ανεβάσετε τα νουμεράκια. Κατά τα άλλα χολή, αφάνεια και κράξιμο… Άντε όμως, από τα γνωστά φερέφωνα όπως τον χτεσινό εκφωνητή το περιμέναμε (αυτός ακόμα δεν έχει άποψη για το πέναλτι), αλλά από το ίδιο το κρατικό κανάλι ποτέ.

Νομίζαμε ότι θα κρατούσε κάπως τις ισορροπίες, θεωρώντας ισότιμες όλες τις ομάδες ξέχωρα τι γίνεται κάτω από το τραπέζι αλλά και τα κρατικά νταλαβέρια. Εβδομάδες τώρα προβάλει τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ σαν μικρομεσαία ομάδα ενώ είναι πρώτος στην κατάταξη, χωρίς να λαμβάνει τη σωστή προτεραιότητα και τον ανάλογο χρόνο στις εκπομπές. Άμα ήταν ένας από τους γνωστούς και ακατανόμαστους τέσσερις συλλόγους με την πορεία της ομάδας μας, δεν θα σταματούσατε να μιλάτε και να πλέκετε εγκώμια. Ξεχάσατε την θέση της ομάδας μας και τα ρεκορ, συλλογικά και ατομικά. Ξεχάστε να πείτε για προσπάθεια της αλλά και το ποδόσφαιρο που συνεχίζει και παίζει, για να θυμηθείτε την προσέλευση στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ τελείως τυχαία εκείνη την χρονική στιγμή, έτσι για να βοηθήσετε και εσείς με τον τρόπο σας να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν γίναμε ποτέ για τους τίτλους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν γίναμε για να είμαστε με τους πολλούς, το αντίθετο ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε οι ίδιοι πολλοί. Τιμή μας, είμαστε “ΛΙΓΟΙ, ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ” που λέει και το τραγούδι.

Γιατί όμως τόση καούρα??? Ειλικρινά ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνετε για αυτά που λέμε τόσα χρόνια για εσάς, ευχαριστούμε που μας βάζετε απέναντί σας γιατί έτσι επιβεβαιώνετε ότι μας υπολογίζετε και ας είμαστε λίγοι τελικά για εσάς. Εμείς αυτοί είμαστε…εμείς τόσοι είμαστε…εμείς δεν ψαρώνουμε ούτε και ξενερώνουμε!!! Γουστάρουμε με την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ και γουστάρουμε ακόμα περισσότερο με τις ξυνισμένες και μίζερες μουτσούνες σας. Ότι και να γίνει εδώ θα είμαστε και θα σας χαλάμε την γιορτή, εσάς και των αφεντάδων σας, μέχρι την τελική, ίσως κάποια στιγμή, αποδόμηση του “συστήματος”, για να δούμε επιτέλους την μπαλίτσα να παίζεται στο χορτάρι.

ΟΛΟΙ εμείς οι υπόλοιποι που απαρτίζουμε τα πρωταθλήματά σας και σας δίνουμε αξία ύπαρξης στην τελική.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ!!!

Υγ1: Ολοι κοντά στην ομάδα, όλοι γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο για να επιβραβεύσουμε τους παίχτες αλλά και να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα για νέες επιτυχίες.

Υγ2: Την περνάμε ωραία και αυτό είναι γεγονός. Πιο πολύ τρέξανε να διαμαρτυρηθούν οι άλλοι παρά εμείς.

Υγ3: Ας βγουν τώρα να μιλήσουν όλοι για εξυγίανση…

Υγ4: Όσο για εσένα “μεγάλε” ΠΑΟΚ, έγινες αυτό που έκραζες. Η ομάδα του κράτους! Γιατί ομάδα του συστήματος πάντα ήσουν. Και αν έσπαγαν κάποτε οι οπαδοί σου τους αποκωδικοποιητές του filmnet, τώρα μπορούν ελεύθερα να πίνουν σουρωτή στην υγεία του “ευεργέτη” Ιβάν

FENTAGIN 1980».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή