“Φρονούμε ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ και ο κ. Μπαλτάκος θα διορθώσει το πλαίσιο ανισότητας για την Super League 2”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας και η Καλαμάτα με ανακοίνωαή ζητεί από την ΕΠΟ την απευθείας άνοδο στη Super League 1 των ομάδων που θα τερματίσουν πρώτες στους ομίλους

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα, με έκπληξη πληροφορήθηκε την εισήγηση της Super League 1, αναφορικά με τον προβιβασμό μιας ομάδας στην Super League 1 από τη Super League 2 και τον αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί περαιτέρω, όπως βιώσαμε και κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ειλικρινά, απορούμε πώς οι θεωρητικά «μεγάλοι» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αρέσκονται να επαναλαμβάνουν μία κατάφορη αδικία που όλοι μας υπήρξαμε μάρτυρες. Φρονούμε ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ και προσωπικά ο κ. Π. Μπαλτάκος θα διορθώσει όλο αυτό το πλαίσιο ανισότητας για την Super League 2, και τουλάχιστον οι πρωταθλητές των 2 ομίλων τής Super League 2, θα λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει: την απευθείας άνοδο στη Super League 1.

Διαφορετικά, πιστεύουμε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League 2, αφού θα αποτελεί και πάλι την «αξιολύπητη ουρά» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή