Γ’ Εθνική: Επιστολή των ομάδων του 4ου ομίλου στην ΕΠΟ για να υποβιβάζονται πέντε αντί έξι ομάδες

Print Friendly, PDF & Email

Να υποβιβαστούν πέντε και όχι έξι ομάδες ζητούν οι ομάδες του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στην επιστολή που εστάλη προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και συνυπογράφεται απ’ όλες τις ομάδες του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κύριε πρόεδρε, Κατά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας και τον καταρτισμό των ομίλων με διαφορετικό αριθμό ομάδων σε κάθε έναν από αυτούς (10, 11, 12, 13) κάνατε κατά την άποψή μας ένα ακούσιο λάθος που αφορά τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται από τον όμιλο μας (4ος). Συμμετέχουν στον όμιλο 13 ομάδες και υποβιβάζονται 6 από αυτές.

Η απλή λογική λέει πως αν διαιρέσουμε το 6 με το 13, ο βαθμός δυσκολίας είναι 0,46 ενώ στους ομίλους των 11 ομάδων υποβιβάζονται 4 και ο βαθμός δυσκολίας είναι 0,36.

Αλλωστε αν διπλασιάσουμε τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται στον όμιλο των 11 ομάδων 4*2 περισσεύουν 3 ενώ στον όμιλο των δεκατριών ομάδων 6 * 2 περισσεύει 1, δηλαδή στον όμιλο των 13 ομάδων προσθέσατε στις 11 ομάδες άλλες 2 και τις υποβιβάζετε και τις 2 πράγμα ανακόλουθο, γιατί η 1 από τις 2 τουλάχιστον πρέπει να σωθεί.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να κάνετε δεκτό το δίκαιο αίτημά μας και στο μοναδικό όμιλο των 13 ομάδων να υποβιβαστούν 5 ομάδες».

Την επιστολή υπογράφουν οι: Αίας Γαστούνης Αμβρακικός Λουτρού Αναγέννηση Αρτας Αχέρων Καναλακίου Διαβολίτσι Διαγόρας Βραχνεΐκων Εθνικός Σκουλικάδου Ναυπακτιακός Αστέρας ΠΑΟ Βάρδας Παναγρινιακός Παναιγιάλειος Παναχαϊκή Τηλυκράτης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή