Γαρεφαλάκης: Ο ορισμός της ανοησίας είναι με ψευτιές, κατηγορίες και ειρωνείες να περιμένεις να δεις τον Αρχηγό σου πρόεδρο

Print Friendly, PDF & Email

“Δεν μπορώ να μην απαντώ στην παρέα του 10%,οι οποίοι για να δουν τον Αρχηγό τους πρόεδρο από την βιασύνη τους κάνουν πολλά λάθη, μια τακτική την οποία εφάρμοσαν τα ίδια πρόσωπα και για τον απερχόμενο πρόεδρο Καραμανη Ηλία, αλλά κάποια σοβαρά λάθη δεν έφεραν τον Αρχηγό τους στη Θέση του Προέδρου.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ορισμός της ανοησίας είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα με ψευτιές, κατηγορίες, ειρωνείες και να περιμένεις να δεις τον Αρχηγό σου πρόεδρο.

Κύριοι,

Μας κατηγόρησατε ότι δεν συνεργαζόμαστε με την ΕΠΟ.

Αλλάξατε τώρα διότι βλέπετε ότι θα υπάρξει συνεργασία σύμφωνα με τον Νόμο.

Κανετε λάθος. Δεν είμαστε απερχόμενη Διοίκηση, Είμαστε Νόμιμη Διοίκηση μέσα από Δημοκρατική Διαδικασία και αυτήν την Δημοκρατική Διαδικασία την οποία προκήρυξε σύμφωνα με το Καταστατικό, καλώντας τους ΣΔΠ, ο Αρχηγός σας.

ΕΣΥ κύριε συνάδελφε, που υπογράφεις αυτό το έγγραφο ήσουν ο πρόεδρος της Γ.Σ. Έλεγες δε ότι όλα είναι σύμφωνα με τον Νόμο και δεν κάνατε καμία ένσταση.

Για τον κ. Ηλία Χατζή, εσύ είπες ότι μπορεί να συμμετέχει Νόμιμα με έγκριση της Γ.Σ. με  την καταμέτρηση την οποία έκανες.

Προσέξτε, αυτο θα συζητηθεί: Αληθεύει όπως μου είπε ένα πουλάκι ότι ο Αρχηγός συναντήθηκε με την Πρόεδρο η οποία προήδρευε την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Πρωτοδικείο με το αιτιολογικό ότι ήταν ο μόνος αξιόπιστος μάρτυρας;

Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω… Μάλλον ανέκδοτο είναι…

Θα σας αποχαιρετήσω προς το παρόν με αγάπη και εκτίμηση με μια μαντινάδα:

“Ετούτα τα ψέματα στην πρωταπριλιά τα λένε για να τα πιστέψουν και πρόεδρος να βγει…”

Γαρεφαλακης Μιχάλης
Εραστής της Ελληνικής Διαιτησίας”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή