"Μας πρότειναν πέντε γήπεδα ΑΕΚ και ΟΣΦΠ, ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ριζούπολη"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης υποστήριξε πως η Ριζούπολη ήταν ανάμεσα στα πέντε γήπεδα που πρότειναν για τον τελικό του Κυπέλλου οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Ο κ. Γαβριηλίδης μιλώντας στον Alpha 98,9 τόνισε:

Για το γήπεδο της Ριζούπολης: “Εγώ ζήτησα προτάσεις από τις ομάδες. Μου πρότειναν πέντε γήπεδα οι δύο ομάδες. Από αυτά τα δύο ήταν οι έδρες τους και τα άλλα δύο στην επαρχία. Το μόνο που έμενε ήταν η Ριζούπολη. Μία από τις έδρες που είχε επιλογή η Εθνική. Ήταν το ΟΑΚΑ, το Καραϊσκάκη και τρίτο γήπεδο, η Ριζούπολη”.

Για την απόφαση: “Την απόφαση θα την πάρει η Εκτελεστική. Εάν θέλει να αλλάξει. Και το ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη να λέγαμε μπορεί να αλλάζαμε. Καλώς ή κακώς διέρρευσε αυτή η επιλογή”.

Το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο και την πιθανότητα να γίνει ο τελικός στην Τούμπα: “Ο αγωνιστικός χώρος βελτιώνεται μέσα σε έναν μήνα. Και άλλες φορές έγιναν αγώνες σε γήπεδα με όχι τόσο καλό αγωνιστικό χώρο. Ανάμεσα στις προτάσεις, στα πέντε γήπεδα, ήταν και η Ριζούπολη. Από τη μία ομάδα. Δεν θα έλεγα και από τις δύο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για την Τούμπα”.