Γαβριηλίδης: «Τους βάλαμε να τραβήξουν οι ίδιοι τα μπαλάκια, τι άλλο να κάναμε;»

Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή την κλήρωση της ημιτελικής φάση του κυπέλλου και το γεγονός πως οι εκπρόσωποι των ομάδων ήταν αυτοί που τράβηξαν τα μπαλάκια.

Αυτή η αναφορά έχει να κάνει με το γεγονός πως στην κλήρωση της φάσης των προημιτελικών, είχαν γίνει παράπονα για ζεστά και κρύα μπαλάκια. Τέλος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero FM 107,4:

«Μας δόθηκε η δυνατότητα, από τη στιγμή που φτάσαμε στα ημιτελικά και μειώθηκε ο αριθμός των εκπροσώπων, να κάνουμε κλήρωση με την παρουσία ανθρώπων των ομάδων.

Ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Μας είπανε πολλά, για την κλήρωση, για τα μπαλάκια. Αυτή τη φορά, τους βάλαμε να τραβήξουν οι ίδιοι τα μπαλάκια, τι άλλο να κάναμε δηλαδή;

Ακούστηκαν πολλά και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Θα θέλαμε όλοι μας να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Να έχουμε κύπελλο με ομάδες από όλες τις κατηγορίες, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Βλέπετε ότι ακόμα η Football League δεν έχει επιστρέψει».

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, σημείωσε: «Το λένε πολλοί και εγώ το πιστεύω. Ο Θοδωρής έχει ηγετικά προσόντα και πιστεύω πως κάτι καλό θα βγει…»

Δείτε το βίντεο της κλήρωσης:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή