Γιαννακόπουλος: "Κλέφτες! Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος"

Print Friendly, PDF & Email

Η πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είχε δραματικό φινάλε και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 72-70, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό διαμαρτύρονται για το δίποντο που πέτυχε η Ριντ στην εκπνοή και τελικά δεν μέτρησε.

Αρχικά ο διαιτητής Καλδίρης μέτρησε το καλάθι, ωστόσο οι τρεις ρέφερι αφού συμβουλεύτηκαν ένα “πρόχειρο” ριπλέι” αποφάσισαν τελικά ότι αυτό δεν μετράει και έτσι το ματς δεν οδηγήθηκε σε παράταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές είδαν την επίμαχη φάση στο κανάλι YouTube του Ολυμπιακού!

Πλέον, το πιθανότερο είναι πως η τύχη του ματς θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή διότι οι διαιτητές δεν είχαν δικαίωμα σε αγώνα της Α1 γυναικών χωρίς instant replay να συμβουλευτούν άλλο ριπλέι.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με αυτόν τον τρόπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Αρχικά έγραψε: «Κλέφτες» και στη συνέχεια, έγραψε για την επίμαχη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα στο φινάλε του αγώνα: «Όταν ο ένας διαιτητής δείχνει ότι μετράει και δεν υπάρχει ριπλέι, οφείλει να μετρήσει η πρώτη απόφαση. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή