Γιατί τελείωσε η συνεργασία του Γεωργίου με τον Real FM

Print Friendly, PDF & Email

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι είχαν μαζευτεί πολλά αρνητικά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεωργίου, με αποτέλεσμα να τερματιστεί – τελικά, η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο δημοσιογράφος είχε υποπέσει σε παραπτώματα εξόχως σημαντικά από τις αρχές του καλοκαιριού φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη διοίκηση… Η οποία είχε επιδείξει ανοχή κάνοντας του φυσικά τις απαραίτητες συστάσεις, οι οποίες προφανώς αγνοήθηκαν!

Αρχικά λοιπόν ο δημοσιογράφος είχε καταφερθεί κατά του Ολυμπιακού και της διοίκησης της Πειραϊκής ΠΑΕ με χαρακτηρισμούς και επίθετα ακόμη και κατά του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια είχε μιλήσει με απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τους ξένους παίκτες του Άρη, με αποτέλεσμα η ομάδα να διαμαρτυρηθεί έντονα εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση… Ενώ τις ημέρες που έχει καταγγελθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο, ο δημοσιογράφος άφησε στον αέρα της εκπομπής του ακροατή να μεταδίδει ανέκδοτα για βιασμούς!

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και από ακροατές για τη συνολική στάση του Γεωργίου… Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και ένα εσωτερικό περιστατικό, εντός δηλαδή του σταθμού μεταξύ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του ραδιοφώνου… Όπου ο Γεωργίου λέγεται ότι εξύβρισε τη γραμματέα κατηγορώντας την για ανύπαρκτα ζητήματα, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι… Και η διεύθυνση να βάλει οριστικό τέλος στη συνεργασία τους.

Πηγή: enimerosi24

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή