Γιδόπουλος για Μελισσανίδη: “Ήρθε με λίγα στην ΑΕΚ και φεύγει με πάρα πολλά”

Print Friendly, PDF & Email

“Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 FM για το τέλος της εποχής Μελισσανίδη, το deal με τον Μάριο Ηλιόπουλο και τις εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Ευχαριστώντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το νέο γήπεδο και το αγωνιστικό κομμάτι που αφήνει σε πολύ καλό σημείο, επισήμανε πως δεν αποτελεί απώλεια για την ΑΕΚ το τέλος της παρουσίας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στράτος Γιδόπουλος:

Για την αποχώρηση Μελισσανίδη: «Να τον ευχαριστήσω για το γήπεδο που μας έφτιαξε και την ομάδα που παραδίδει, που είναι σε πολύ καλό σημείο. Υπάρχουν άλλα πράγματα που ανάγονται στην ιδιοσυγκρασία του Μελισσανίδη. Ήρθε με λίγα στην ΑΕΚ και φεύγει με πάρα πολλά».

Για το αν κέρδισε από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης: «Κέρδισε μέσω ΑΕΚ. Κέρδισε από την ΑΕΚ. Στο θέμα ΑΕΚ όπως σε όλες του τις ενέργειες, κέρδισε. Δεν πιστεύω να την έδωσε τσάμπα… 90 εκ. ευρώ. Άρα συνεχίζει μέσω ΑΕΚ να κερδίζει. Δε γνωρίζω ποιος είναι ο κ. Ηλιόπουλος. Δεν ξέρω για τον άνθρωπο τίποτα. Μπορεί να είναι ο καλύτερος».

Για το αν η αποχώρηση Μελισσανίδη αποτελεί απώλεια για την ΑΕΚ: «Όχι. Απώλεια θα ήταν να χαθεί η ΑΕΚ. Όχι ο Μελισσανίδης, ο Γιδόπουλος ή ο Ηλιόπουλος. Οι άνθρωποι περνάνε από την ΑΕΚ, δίνουν και παίρνουν ότι μπορούν. Θα έλεγα να προσέξει αφού και αν αναλάβει ο κ. Ηλιόπουλος τον περίγυρο του. Και οι βασιλιάδες ακόμα, πέφτουν από τους υποτελείς τους».

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή