Γκαγκάτσης: Αγνοήσατε την Εκτελεστική Επιτροπή και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση!

Print Friendly, PDF & Email

Τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ Π.Δημητρίου, Στ.Αντωνίου και Κλ.Τζαφέρης δήλωσαν (σ.σ. κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής) ότι σέβονται την απόφαση του Διαιτητικού, αλλά προχώρησαν στην αδειοδότηση των 9 ομάδων μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας.  Και είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές που θα έμεναν άνεργοι.

Παρενέβη ο Μ.Γκαγκάτσης, ο οποίος δεν αμφισβήτησε τις καλές προθέσεις των τριών, αλλά θύμισε πως στις 9 Σεπτεμβρίου είχε επισημάνει τον κίνδυνο ακυρωτικής απόφασης του Διαιτητικού.

“Τότε αντέδρασα και δεν ελήφθη τέτοια απόφαση στην ΕΕ”, είπε ο κ.Γκαγκάτσης και συνέχισε:

“Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης”.

Απευθυνόμενος στον Π.Δημητρίου, ο Μ.Γκαγκάτσης είπε: “Αναγνωρίζω ότι δουλεύετε νυχθημερόν. Ξέρετε ότι σας στηρίζω. Όλα αυτά, κύριε Πρόεδρε, σας τα λέω για να σας προστατεύσω”.

Πηγή: dikisports

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή