Γκαγκάτσης: "Έφυγα από τη SL με διαπιστωτική πράξη μετά από 2.5 χρόνια για αδίκημα για το οποίο αθωώθηκα"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της SL1, Βασίλης Γκαγκάτσης, παρέστη στην Επιτροπή Εφέσεων για την υπόθεση της αποπομπής του από τον Συνεταιρισμό έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποστήριξε πως η τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας (10.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο) δεν είναι νόμιμη.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης άσκησε έφεση κατά της απόφασης Επιτροπής Δεοντολογίας και μιλώντας προς το προεδρείο της Επιτροπής Εφέσεων τόνισε: «Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι και αναιτιολόγητη και μη νόμιμη. Εγώ δεν έκρυψα το κώλυμά μου. Με ρώτησαν εάν είχα ποινικό δικαστήριο και το ανέφερα. Κρίθηκε από τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού ότι ως υπάλληλος δεν εμπίμπτω σε κανένα κώλυμα. Ήταν σε γνώση επί 2.5 χρόνια του του ΓΓΑ, κ. Συναδινού να κηρύξει την έκπτωσή μου και δεν το έκανε. Όλες οι ομάδες έπρεπε να συναινέσουν για να είμαι στα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού. Ούτε εκλέχθηκα και δεν καταλαβαίνω το πως ‘βαφτίζεται’ εκλογή η πρόσληψή μου. Έγινε μία προκήρυξη θέσεως όπως στο ΑΣΕΠ. Επιλογή λέγεται κύριε πρόεδρε. Ακριβώς.

Όχι μόνο δεν με είχε κηρύξει έκπτωτο ο κ. Συναδινός αλλά καθόταν στο τραπέζι μαζί μου. Ποια ήταν η αντιδεοντολογική συμπεριφορά που επέδειξα; Υπήρξα κατ’ επίφαση διευθύνων σύμβουλος για να δώσουν άλλη εικόνα στη SL. Εγώ ήμουν αποδεκτός από όλες τις μεγάλες ΠΑΕ. Εάν κάποια μεγάλη ομάδα άλλαξε απόφαση αυτό δεν με αφορά. Περίμενα κάτι διαφορετικό και όχι τέτοια τιμωρία. Δεν απέκρυψα τίποτα. Έφυγα με διαπιστωτική πράξη μετά από 2.5 χρόνια για αδίκημα για το οποίο αθωώθηκα. Εάν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί θα μπορούσε να είναι ο Συνεταιρισμός».

Καμία δημοσίευση για προβολή