Γνωστός αθλητής καταζητείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Print Friendly, PDF & Email

Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και γνωστός αθλητής με την 27χρονη Ελληνίδα σύντροφό του, έφτασε σήμερα το Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου.

Ένα μεγάλο κύκλωμα, στο οποίο φέρεται να συμμετέχει γνωστός αθλητής και η 27χρονη εντυπωσιακή Ελληνίδα σύντροφός του, που διακινούσε αλλοδαπούς μετανάστες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου.

Ο αθλητής και η σύντροφός του αναζητούνται.

Τα μέλη του κυκλώματος προμήθευαν αλλοδαπούς με ταξιδιωτικά έγγραφα διαφόρων χωρών, προκειμένου να τους διευκολύνουν είτε για να αναχωρήσουν παρανόμως και να μεταβούν σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είτε για να παραμείνουν παράνομα στην Ελλάδα, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί από την έφοδο που πραγματοποίησαν στο στρατηγείο του κυκλώματος στο κέντρο της Αθήνας βρήκαν και κατέσχεσαν μπλοκάκι σημειώσεων, στο οποίο αναγράφονται διάφορα χρηματικά ποσά και οι «ταρίφες» των ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίες ανέρχονται σε 3.000 ευρώ για κάθε δελτίο ταυτότητας και 5.000 ευρώ για κάθε διαβατήριο.

Πηγή: protothema.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή