Γρηγορίου: "Αν είχα μείνει στην ΑΕΛ η ομάδα θα είχε σωθεί - Κανείς πρόεδρος δεν με έχει διώξει"

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν. Μέχρι τον Νοέμβριο ήταν τεχνικός της ΑΕΛ και τον Δεκέμβριο μεταπήδησε στη Λαμία. Με αυτόν στην τεχνική ηγεσία, η Λαμία έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ και έφτασε στον στόχο της παραμονής. Αντίθετα, η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια αυτήν τη στιγμή κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, αφού είναι ουραγός με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίεργη φετινή χρονιά, όπου καθοδήγησε δύο ομάδες που πάλεψαν για την παραμονή.

Για την περιπέτεια σωτηρίας και την παρουσία του στην ΑΕΛ: «Όταν παραιτήθηκα από την ΑΕΛ, έπειτα από ενάμισι μήνα και μεγάλη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση της Λαμία γιατί η θέση της ομάδας έμοιαζε με αυτοκτονία. Αλλά για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να δεχθώ την πρόκληση και τα καταφέραμε. Αν έμενα στην ΑΕΛ θα είχαμε σωθεί και δεν έχω ακούσει ποτέ από κανέναν πρόεδρο εδώ και 17 χρόνια να μου πει ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία μας. Όπου και να δουλεύω έχω πίστη στην ομάδα και στη δουλειά μου. Μέχρι τώρα ο Γρηγορίου έφευγε, δεν τον έδιωχναν αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Για τους μελλοντικούς του στόχους:
«Στόχος μου είναι να πάω στο εξωτερικό κάτι που έμοιαζε πιθανό πριν 2.5 έτη. Το ίδιο θα ίσχυε και σε μία μεγάλη ομάδα. Ένας φίλαθλος εδώ στη Λαμία μου είπε, ”Οι προπονητές των μεγάλων ομάδων, πόσο εύκολο θα ήταν να πάρουν μία ομάδα που ούτε ο πρόεδρος πίστευε ότι θα σωθεί, στο τέλος να τα καταφέρνει;” Για παράδειγμα, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι πιο εύκολο να σταθεί στον ΠΑΟΚ παρά στη Λαμία. Η πίεση απορροφάται από τις συνθήκες που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι. Το ίδιο συνέβη και με εμένα από την εξέλιξη μου από τη Γ΄Εθνική μέχρι τώρα στη Superleague».

Για τα όσα έλαβαν χώρα με την ΑΕΛ: «Δε νομίζω ότι αποτελώ έναν άνθρωπο που χρειάζεται αρνητική ή θετική διαφήμιση και αυτό που με απασχολεί τόσα χρόνια είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου και όλα τα άλλα δεν ανήκουν σε εμένα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή