Ντίνος Μήτογλου, Τάκης Φύσσας και Αναστασία Μαρινάκου μας καλούν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού μας προσκαλούν να ζήσουμε από κοντά το κορυφαίο δρομικό γεγονός της χώρας μας.

Ο αστέρας του Παναθηναϊκού, Ντίνος Μήτογλου, ο legend του EURO 2004, Τάκης Φύσσας και η αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο., Αναστασία Μαρινάκου, με stories στα social media, μετρούν αντίστροφα για το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός. Όπως τονίζουν, εφέτος η διοργάνωση θα είναι ιστορική για έναν ακόμη λόγο, αφού γιορτάζει 40 χρόνια με συμμετοχές – ρεκόρ που ξεπερνούν τις 60.000 από 140 χώρες.

«Προθέρμανση» για τον Μαραθώνιο στο OPAP Street Party το Σάββατο

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, όμως, θα ξεκινήσει από το Σάββατο. Γι αυτό μας καλούν επίσης να παραβρεθούμε και στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ, το Σάββατο μετά τις 6 το απόγευμα, με ανοιχτή πρόσκληση για όλους.

Το OPAP Street Party, που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό των χορηγών απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, θα πλαισιωθεί με τους DJs, Agent Greg και Jason Wasabi, εξασφαλίζοντας την απόλυτη διασκέδαση. Παράλληλα, θα προσφέρονται burgers & mocktails για ανακτήσουν την ενέργειά τους οι δρομείς, που θα έχουν συμμετάσχει νωρίτερα στους αγώνες των 10 χλμ ΟΠΑΠ και Universities Night Run ΟΠΑΠ.

Δείτε παρακάτω τα stories των αγαπημένων προσώπων του ελληνικού αθλητισμού με το κάλεσμα για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή