Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα που θα φιλοξενηθούν στο μουσείο στην ''OPAP Arena'' (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Οι “κιτρινόμαυροι” έφτιαξαν κέρινα ομοιώματα  με μεγάλες μορφές της ιστορίας της ομάδας που θα τους τοποθετήσουν στο μουσείο στην “OPAP Arena” και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού.

Η ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook πρώτες εικόνες και βίντεο λέγοντας πως η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων βρίσκεται στην τελική φάση.

Αρχικά ανέβασε ποστ με φωτογραφία του Λουκά Μπάρλου και έγραψε:

“Η ιστορία μας θα μείνει για πάντα ζωντανή! Oι μεγάλες μορφές, που σημάδεψαν αυτόν τον πρώτο αιώνα της μεγάλης διαδρομής, θα είναι για πάντα εδώ! Ανάμεσά μας! Στο μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, αλλά και στο μουσείο του προσφυγικού ελληνισμού, στο νέο μας γήπεδο!

Με τη μορφή του μεγάλου Λουκά Μπάρλου να δεσπόζει για πάντα για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Η κατασκευή των κέρινων ομοιωμάτων των μεγάλων μορφών, όχι μόνο ποδοσφαιρικών, της κιτρινόμαυρης ιστορίας βρίσκεται στην τελική φάση της υπέροχης δημιουργίας”!

Και στην συνέχεια βίντεο και φωτογραφία από τον Μίμη Παπαϊωάννου γράφοντας: “Ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου, ο διαχρονικός αρχηγός της ΑΕΚ, θα είναι για πάντα ανάμεσά μας! Ο Μίμης Παπαϊωάννου έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο και να μας μαγέψει ξανά! Οταν η τελειότητα συναντά την κιτρινόμαυρη ιστορία και τις τεράστιες μορφές της ομάδας μας”!

Καμία δημοσίευση για προβολή