Η ΑΕΛ προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της ΕΠΟ και πήρε επ’ αόριστον αναβολή για την υπόθεση του αγώνα με τη Λαμία

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΛ είχε κληθεί σε απολογία για την Παρασκευή (12/2) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο, αναφορικά με την υπόθεση του αγώνα κόντρα στη Λαμία, όπου είχε κριθεί υπαίτια για τη μη διεξαγωγή του. Η εκδίκαση ωστόσο δεν έγινε διότι η ΑΕΛ ζήτησε και πήρε επ’ αόριστον αναβολή επικαλούμενη την προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ με βάση την κλήση που δέχθηκε για τον αγώνα με τη Λαμία, κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και παράλληλα να της επιβληθεί πρόστιμο.

Η ΑΕΛ όμως έχει παράλληλα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς θεωρεί υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή του ματς στη Λαμία την ΕΠΟ και συγκεκριμένα την Επιτροπή Ιδιότητα Ποδοσφαιριστών, που αποφάσισε την ανάκληση των δελτίων δέκα ποδοσφαιριστών των “βυσσινί”.

Οπως τόνισε ο αθλητικός δικαστής Στέφανος Βασιλειάδης είναι υποχρεωμένος να περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και για αυτό ανέβαλλε επ’ αόριστον την υπόθεση.

Προφανώς, στόχος της ΑΕΛ είναι να αποδείξει ότι κακώς η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία των “βυσσινί” λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Λαμία. Αν η ΑΕΛ δικαιωθεί στο Διαιτητικό, δηλαδή αποδείξει ότι ο αγώνας δεν έγινε, με υπαιτιότητα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τότε θα πάει με αυτήν την απόφαση στα χέρια στο Πρωτοβάθμιο Οργανο της Λίγκας για να αθωωθεί.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή