“Η Αναγέννηση Αρτας πρέπει να συμπεριληφθεί σε πιθανό προγραμματισμό για άνοδο”

Print Friendly, PDF & Email

Η Αναγέννηση Αρτας απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία μάλιστα κοινοποίηση και στους τρεις Αρτινούς βουλευτές με την οποία ζητάει να συμπεριληφθεί στον προγραμματισμό ανόδου μαζί με τις οχτώ πρωτοπόρους ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η Αναγέννηση Αρτας μετείχε στον 4ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος ήταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΠ Κοζάνης και με το μεταξύ τους ντέρμπι να εκκρεμεί μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν. Για αυτούς τους λόγους οι Αρτινοί προχώρησαν στο σχετικό αίτημα προς την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Κύριοι

Με τη παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστή τη θέση μας αλλά και τη πρόθεση μας, σχετικά με τη πρόσφατη απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή σας, για την οριστική αναστολή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η Αναγέννηση Άρτας όπως θα γνωρίζεται, είναι ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά σωματεία της χώρας μας και εμείς σαν Διοικητικό συμβούλιο που βρισκόμαστε στο τιμόνι του ιστορικού αυτού συλλόγου, έχουμε δεσμευτεί από την αρχή αυτής της σεζόν, απέναντι στους χιλιάδες φιλάθλους αλλά και με γνώμονα την ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας, να φέρουμε εις πέρας αυτό που υποσχεθήκαμε και κάναμε πράξη αυτή τη χρονιά, που δεν ήταν άλλο από το να είναι η ομάδα μας πρωταγωνίστρια στον όμιλο της και γιατί όχι και τελική πρωταθλήτρια.

Οι στόχος αυτός ήταν φυσικά εφικτός, αφού τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω της πανδημίας, βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου όπου συμμετείχαμε, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης και μάλιστα να εκκρεμεί και η μεταξύ μας συνάντηση μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, όπου ουσιαστικά θα έκρινε και τον τελικό πρωταθλητή του ομίλου.

Κατόπιν αυτού πιστεύουμε ότι δικαιωματικά η ομάδα μας θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον πιθανό προγραμματισμό σας για απ ευθείας άνοδο μαζί με τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομίλων της κατηγορίας, κάτι με το οποίο εάν γίνει, θα συμφωνούσαμε απόλυτα και θα ήταν δίκαιο για όλους σύμφωνα με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Το οικονομικό βάρος που επωμισθήκαμε σαν ερασιτεχνικό σωματείο όλη τη χρονιά για να είναι η ομάδα υγιής και οικονομικά συνεπής απέναντι σε όλους, αλλά και για να είναι μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος, ήταν πολύ μεγάλο και ευελπιστούμε ότι τόσο οι δικοί μας κόποι σαν Δ.Σ. αλλά και των ποδοσφαιριστών μας και των προπονητών μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να μην πάει χαμένη…

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος & Ο Γ. Γραμματέας”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή