Η ανακοίνωση της UEFA για τη συνάντηση Τσέφεριν – Μπαλτάκου

Print Friendly, PDF & Email

Για τη συνάντηση του πρόεδρου της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της UEFA, στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο:

“Οι συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, ακολούθησαν την εκλογή του Μπαλτάκου ως προέδρου της ΕΠΟ με διετή θητεία τον Ιούνιο. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο όραμα του Μπαλτάκου, που ανακοινώθηκε μετά την εκλογή του, να ενισχύσει τον ρόλο της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ενισχύσει τις δομές του οργανισμού για το μέλλον» αναφέρει η UEFA.

Ο πρόεδρος της UEFA ενημερώθηκε επίσης για την προσπάθεια της ΕΠΟ για ενίσχυση της εθνικής ομάδας, τις δραστηριότητες ανάπτυξης της βάσης στην Ελλάδα και τη δημιουργία κέντρου και γραφείων εθνικής ομάδας

O Mπαλτάκος είναι ειδικευμένος δικηγόρος που έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Διατέλεσε νομικός της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής λίγκας, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γενικός γραμματέας της ελληνικής κυβέρνησης.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή