“Η απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων δεν είναι η λύση – Να δοθεί μια τελική παράταση για την εγγραφή στο μητρώο”

Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή στον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Λευτέρη  Αυγενάκη και στις ποδοσφαιρικές ενώσεις, έστειλε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, Ι. Σπάθας:

 

“Αγαπητέ υπουργέ, αγαπητοί συνάδελφοι πρόεδροι την ενώσεων,

 

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ είναι μια από τις ενώσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει την  ένταξη  των σωματείων μας στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας όπως επιτάσσει ο σχετικός ΝΟΜΟΣ , αφού δόθηκαν αρκετές παρατάσεις έχοντας έτσι το χρόνο να βοηθήσουμε τα σωματεία μας και να ολοκληρώσουν την διαδικασία.

 

Προχωρήσαμε με την λογική μην ακούγοντας φωνές που έλεγαν να πάμε κόντρα στο νόμο, δηλαδή κόντρα στο κράτος  και δηλώνοντας άρνηση να προσαρμοστούμε με μοναδικό αποτέλεσμα την ρήξη του οργανωμένου κράτους με το οργανωμένο ποδόσφαιρο και τελικώς το αδιέξοδο για αρκετές ενώσεις.

 

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τους συναδέλφους προέδρους των  ενώσεων της χώρας μας  ότι η απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων δεν είναι η λύση , πρέπει να σκεφτούμε τους χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αθλητές  οι οποίοι  θα στερηθούν την άθληση – το ποδόσφαιρο,

πρέπει  να σκεφτούμε  τους  προπονητές οι οποίοι θα χάσουν την δουλειά τους ,όλους αυτούς που εμπλέκονται με την κοινωνική  δράση  που λέγεται ποδόσφαιρο,  τέλος πάντων  όλους αυτούς τους εργάτες του ποδοσφαίρου που έχουν επενδύσει το υστέρημα τους  στα σωματεία της γειτονιάς τους,

που γι΄ αυτούς η ομάδα τους είναι η ίδια η ζωή τους.

 

Ασφαλώς  και  είμαστε μαζί με τις  ενώσεις όλης της χώρας, όμως πρέπει να βρεθεί λύση.

Οφείλω να απευθυνθώ  στον υπουργό κ Αυγενάκη, θα ήθελα να τον προτρέψω να δώσει μια τελική παράταση στην διαδικασία της εγγραφής στα Μητρώα της Γ.Γ.Α. ,  εκτιμώ ότι είναι δίκαιο το αίτημα

των ενώσεων που σας έχει υποβληθεί, τουλάχιστον της  παράτασης για τα σωματεία που έχουν υποβάλλει αιτήσεις εγγραφής και δεν έχουν ελεγχθεί ή θεραπευθεί.

 

Όπως εκτιμώ ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση το μέτρο της εγγραφής των σωματείων στο Μητρώο και πρέπει να τεθούμε  άπαντες προς τον ευθυνών μας ώστε να ολοκληρωθούν ομαλά οι εγγραφές στο μητρώο τον εναπομεινάντων σωματείων ανά την Ελλάδα .

 

Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει κ όχι να διχάζει !!!

Με θερμούς χαιρετισμούς

 

                                                        Ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ

                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή