Η διαρροή του αρχικού ορισμού διαιτητών στον αγώνα Άρης - ΑΕΚ και η αντίδραση του Κλάτενμπεργκ

Πηγή: Intime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Για διαρροή του ορισμού διαιτητών, που ήταν γνωστή μόνο στους διαιτητές, σε ΠΑΕ της Super League 1, κάνει λόγο ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA προσθέτοντας ότι το γεγονός οδήγησε σε αλλαγή στάσης τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ όσον, αφορά το χρόνο γνωστοποιήσης των ορισμών στους διαιτητές!

Ειδικότερα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:  Η διαρροή έγινε προς την πλευρά του Άρη. Ο Κλάτενμπεργκ είχε αποφασίσει να βάλει Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ Αρης είχε ζητήσει ξένο διαιτητή και τελικά ήλθε ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ. “Για τον Κλάτενμπεργκ, όμως, η διαρροή θεωρήθηκε πλήγμα για την εμπιστοσύνη που είχε επιδείξει στους διαιτητές, να τους ενημερώνει, μέσω ειδικής εφαρμογής, κάθε Δευτέρα που θα σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο.

Αυτόματα έγινε άλλος άνθρωπος, κλείστηκε στον εαυτό του και αποφάσισε να κρατάει πλέον μυστικούς μέχρι τη μέρα της ανακοίνωσης, τους ορισμούς, για να διαφυλάξει το κύρος της ΚΕΔ και την αξιοπιστία των επιλογών (…).

Ο Κλάτενμπεργκ αντελήφθη ότι η διαρροή έγινε από άλλο πρόσωπο, που γνωρίζει τρόπο τινά παράγοντα του Άρη και πλέον εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τις περαιτέρω κινήσεις του.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος οι έγκαιρες ενημερώσεις και αυτή τη βδομάδα οι διαιτητές έμαθαν την Πέμπτη το πρωί αν θα παίξουν για να πάνε να κάνουν μοριακό τεστ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή