“Η εικόνα να τρέχει όλη η Καρδίτσα και όχι μόνο στα πρακτορεία για να βγάλει κέρδος στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν μας αντιπροσωπεύει”

Print Friendly, PDF & Email
Mε ανάρτηση τους στο facebook οι οπαδοί της Ααναγέννησης Καρδίτσας ULTRAS GATE 3 αναφέρουν τα εξής:
“Δυστυχώς για εμάς αλλά και για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η ποδοσφαιρική χρονιά τελειώνει εδώ . Είπαμε θα κάνουμε ταμείο στο τέλος αλλά τα γεγονότα μας έφτασαν στο σημείο να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με την ιδέα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Προειδοποιήσαμε από την αρχή όπως έχουμε κάνει και όλα τα χρόνια, ότι θέλουμε μια καθαρή και τίμια ομάδα και όπου φτάσει. Όταν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν εκεί και συσπειρωθήκαμε ακόμα πιο πολύ με την ομάδα την ώρα που κάποιοι άλλοι έκαναν αρνητική κριτική και τους προπονητές της κερκίδας.
Στηρίξαμε και ήμασταν μπροστάρηδες στην προσπάθεια που έγινε φέτος. Όμως ειδικά το χθεσινό μας αηδίασε. Η εικόνα να τρέχει όλη η Καρδίτσα και όχι μόνο στα πρακτορεία για να βγάλει κέρδος στο όνομα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν μας αντιπροσωπεύει.
Για εμάς η ιδέα της καψούρας που στηρίζουμε όλα τα χρόνια δεν έχει κατηγορίες, ούτε στημένους αγώνες και στοιχήματα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θα φανούν από αύριο .
Και οι κουφοί άκουσαν και οι τυφλοί είδαν…
ΥΓ.1 Μπράβο στην ομαδάρα μπάσκετ για τη νίκη γιατί μόνο αυτή είχε αγώνα το ΣΚ. Θα είμαστε δίπλα σας και στους επόμενους τελικούς.
ΥΓ.2 ΑΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή