Η Ένωση διαιτητών, οι εισηγήσεις του Κλάτενμπεργκ και η αντίδραση της ΑΕΚ στο αίτημα της ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ΕΠΟ λίγες ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση με θέμα την «ολιστική μελέτη»;

Στην πραγματικότητα σε σχέση με τον περασμένο Ιούλιο ελάχιστα έχουν αλλάξει .

Aπό όσα περιλαμβάνονταν στην ολιστική μελέτη και είχαν τροποποιηθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αυτό που φαίνεται να περνάει είναι η δημιουργία της Ένωσης Διαιτητών, που θα γίνει μέλος της ομοσπονδίας.

Αυτό που δεν περνάει και προκαλεί την έντονη αντίδραση με την UEFA είναι πρόβλεψη ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών ή της ΚΕΔ να είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής με δικαίωμα ψήφου.

Δεν περνούν οι έξι ψήφοι στη Super League 2. H συζήτηση που γίνεται είναι από μία έως τρεις. Ούτε, βέβαια, περνούν οι δύο ψήφοι στις νέες Ενώσεις.

Δεν περνούν οι εξουσίες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που υπερκερούν την Εκτελεστική Επιτροπή. Και αυτό το θέμα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των διεθνών συνομοσπονδιών.

Δεν περνά το ανέλεγκτο των αρμοδιοτήτων του εκτελεστικού διευθυντή, είτε τον επισκέπτεται ψυχολόγος, είτε όχι…

ΥΓ.1 Η ΑΕΚ ήταν αυτή που ζήτησε να μπει σε ψηφοφορία στη Super League το αίτημα της ΑΕΛ για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Κ-17, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Το θέμα έφερε προς συζήτηση ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κάνοντας θετική εισήγηση για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα…

ΥΓ.2 Εκτός ημερήσιας διάταξης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ οι εισηγήσεις του Κλάτενμπεργκ για την συμπλήρωση της ΚΕΔ με τρία μέλη. Βέβαια υπάρχουν και τα «διάφορα θέματα» στα οποία χωρούν τα πάντα…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή