Η επιστολή Αντωνίου σε Μαυρωτά και το πρόβλημα της κάλυψης του κόστους των τεστ για τον Covid-19

Αστέριος Αντωνίου
Print Friendly, PDF & Email

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά μαζί το προτεινόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο, με σκοπό την επανέναρξη των δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με προπονήσεις αρχικά και αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα, έχει στείλει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αστέριος Αντωνίου.

Στην επιστολή ζητεί να διερευνηθεί κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα για άμεση επανεκκίνηση των τοπικων πρωταθλημάτων, φέρνοντας σαν παράδειγμα ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται από τον covid-19, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά ή πρόκειται να ξαναρχίσουν σύντομα και αφού ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με συνάδερφους του από άλλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες ξένων χωρών.

Όσον αφορά την ανταπόκριση της ΓΓΑ δεν είναι καταρχάς αρνητική και για αυτό άλλωστε ζητήθηκε υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ ο κ. Μαυρωτάς προέτρεψε τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, να υπάρξει πίεση κυρίως στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να υπάρξουν πόροι για την κάλυψη των εξόδων, που θα προκύψουν από τα απαιτούμενα τέστ covid-19.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το οικονομικό κόστος, αποτελεί ουσιαστικά τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για την ασφαλή επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων στην αγωνιστική δράση, όσο η χώρα μας θα συνεχίσει να πλήττεται από τον κορωνοϊό και τα κρούσματα θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή: Pellasports

Καμία δημοσίευση για προβολή