Πρώτος σε ορισμούς στην Α’ Εθνική ο Σιδηρόπουλος – Συγχαρητήρια ανακοίνωση από την ΕΠΣ Δωδεκανήσσου

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης και σύσσωμο το ΔΣ της Ενωσης με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος με τον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών ως πρώτος διαιτητής στη μεγάλη κατηγορία (Super League/A’ Εθνική) του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Τάσο Σιδηρόπουλο που για ακόμη μια φορά φέρνει την πρωτιά και γράφει ιστορία, κατακτώντας την κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League/ Ά Εθνικής Κατηγορίας, σφυρίζοντας απόψε το 143ο παιχνίδι του, κάνοντας περήφανη την ένωση αλλά και όλους τους Δωδεκανήσιους. Του εύχονται υγεία και να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χαράξει στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια!

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Δημοσιογράφου Δημήτρη Τσακίρης ο Σιδηρόπουλος έγραψε ιστορία καθώς πέρασε τον Στάθη Παπαβασιλείου στην κορυφή του πίνακα με τις περισσότερες διαιτησίες σε επίπεδο Super League/A’ Εθνικής από το 1959
Οι πρώτοι διαιτητές σε αγώνες:

Αναστάσιος Σιδηρόπουλος 143
Στάθης Παπαβασιλείου 142
Αναστάσιος Κάκος 141
Γιώργος Μποροβήλος 140
Λεωνίδας Βαμβακόπουλος 136
Νίκος Ζλατάνος 134
Μιχάλης Κουκουλάκης 133
Τιμολέων Λάτσιος 130
Γιώργος Μπίκας 123
Κύρος Βασάρας 121
Γιώργος Κασναφέρης 121

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή