Η ΕΠΣ Θεσσαλίας απέκτησε νέα γραφεία και μετακόμισε στο Πολυδύναμο κτίριο της Νέας Ιωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Από την πολυκατοικία της οδού Λαχανά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας μεταφέρθηκε καθώς απέκτησε καινούργια γραφεία. Συγκεκριμένα η Ένωση εδρεύει πλέον στο Πολυδύναμο κτίριο της Νέας Ιωνίας, επί της οδού Μυτιλήνης 27-29, πλησίον του Αθλητικού Κέντρου «Όλγα Βασδέκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, καθώς και τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους συμβούλους του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, για την ευγενική παραχώρηση χώρου για τα γραφεία της Ενώσεως στο Πολυδύναμο κτίριο Νέας Ιωνίας Βόλου επί της οδού Μυτιλήνης 27-29 (1ος όροφος).

Η Δημοτική αρχή, σταθερός αρωγός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, συνέδραμε στο να δοθεί άμεσα λύση και να αποκτήσει η ΕΠΣΘ ένα νέο σημείο αναφοράς, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της και μάλιστα πλησίον του “φυσικού” της χώρου, δηλαδή στο υπερσύγχρονο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου “Όλγα Βασδέκη”.

Είναι αναμφίβολο ότι ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος αποδεικνύει με έργα και όχι με λόγια, τη σταθερή του δέσμευση για στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού ο οποίος, ειδικά στις ημέρες μας, χρήζει ιδιαίτερης βοήθειας και προσοχής.

Για την ΕΠΣΘ
Ο Πρόεδρος
Λασκαράκης Στ. Περικλής
Ο Γεν. Γραμματέας
Καλόγηρος Μιλτιάδης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή