Η Αναγέννηση καταγγέλλει την Καβάλα για ψευδείς δηλώσεις κρουσμάτων covid-19 προκειμένου να αναβληθεί ο αγώνας!

Print Friendly, PDF & Email

Η Καβάλα ανακοίνωσε εννέα κρούσματα covid – 19, εκ των οποίων τα οκτώ ήταν σε ποδοσφαιριστές και ο εξ’ αναβολής αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας αναβλήθηκε.

Η ΠΑΕ της Καρδίτσας σε διαμαρτυρία – καταγγελία με αφορμή τη “νέα ματαίωση του αγώνα” προς τον καρδιτσιώτη Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρα Κωνσταντίνο, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη Ελευθέριο και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Μαυρωτά Γεώργιο, όχι όμως προς της Super League 2 και την ΕΠΟ.

Στην καταγγελία αναφέρει τα εξής:

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/1/22) και ώρα 13:16 υπήρξε ενημέρωση μέσω email από τον Πρόεδρο Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2 Betsson για αναβολή της προγραμματισμένης αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα γιατί η γηπεδούχος ΠΑΕ δήλωσε επτά κρούσματα κορονοϊού έπειτα από τη διενέργεια Rapid test.

Επειδή η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της μέχρι τέλους χωρίς να κάνει τα στραβά μάτια σε φαινόμενα και συμπεριφορές που επηρεάζουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και καταπατούν κάθε έννοια ισονομίας σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

1ον) Ποδοσφαιριστής που δηλώθηκε θετικός από την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα ως κρούσμα δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

2ον) Οι πέντε παίκτες που δηλώθηκαν το Σάββατο (1/1/22) και μάλιστα εκπρόθεσμα (!) (στις 15:20 αντί για τις 14:30 που λήγει η σχετική προθεσμία) πως είναι θετικοί (μέσω Rapid Test) στην λοίμωξη COVID-19 θα έπρεπε να υποβληθούν σε μοριακό διαγνωστικό έλεγχο (PCR) και να προσκομίσουν τα αποτελέσματα κάτι που δεν έγινε.

3ον) Αποκορύφωμα δε της απατηλής συμπεριφοράς των διοικούντων της Καβάλας και της πλήρης διακωμώδησης του αθλήματος ήταν η δήθεν αποστολή άλλων δύο κρουσμάτων σήμερα Κυριακή (2/1/2022) στις 15:20, 10 λεπτά δηλαδή πριν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα που τελικά δεν έγινε ποτέ συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστή που αναφέραμε και παραπάνω που δεν ανήκει στην δύναμη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως πρόκειται για μία ξεκάθαρη διαστρέβλωση και αλλοίωση στους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς πλήττεται η αξιοπιστία του όπως και το κύρος των αγώνων. Πρόκειται για μία απάτη κατά των αρχών και των θεσμών.

Σας καλούμε άμεσα να διαβιβάσετε την υπόθεση στον αρμόδιο ποινικό εισαγγελέα, όπως επίσης και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για να επιληφθούν επί του θέματος καθώς προκύπτουν κακουργηματικές συμπεριφορές από εκείνους που κατέφυγαν σε αυτή την απατηλή πράξη και απαξιώνουν τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ χρησιμοποιούν ψευδώς ως κρούσμα ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει στην δύναμη τους.

Αναμένουμε σύντομα τις κινήσεις σας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Με εκτίμηση,

Για την Π.Α.Ε. Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή