Η SL2 ζητάει το "πράσινο" φως του Αυγενάκη για επιστροφή στις προπονήσεις

Print Friendly, PDF & Email

Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (4/5) η Super League 2 αποφάσισε να ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη την έναρξη των ατομικών προπονήσεων των ποδοσφαιριστών, ακολουθώντας δηλαδή τα χνάρια της Super League 1. Μοναδική ομάδα που ψήφισε κατά της πρότασης για επιστροφή στις προπονήσεις ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των ποινών σε μη αδειοδότηση. Η Λίγκα θα ζητήσει να αλλάξει το ηλικιακό όριο για τις μεταγραφές από τα 23 έτη στα 25 να πάψει να υφίσταται ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του Απόλλωνα Σμύρνης), όπως υποβάλλει αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την έναρξη ατομικών προπονήσεων των ομάδων της Super League 2:

«Αιτούμαστε όπως στην απόφαση με την οποία παρέχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε ατομικές προπονήσεις, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέσατε, των ποδοσφαιριστών της Super League 1, να συμπεριληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της Super League 2, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν και οι ΠΑΕ δύνανται να ανταποκριθούν στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θέσατε και πρέπει να τηρείται».”

Καμία δημοσίευση για προβολή