Η συμφωνία NOVA - ΠΑΟΚ με 7 εκατ. συν μπόνους και η περίπτωση του Παναθηναϊκού

Print Friendly, PDF & Email

Η Nova με τη νέα ιδιοκτησία, έκανε στροφή 180 μοιρών. Βλέποντας ότι τίθεται εν αμφιβόλω η έναρξη της Super League 1 και επειδή οι «άστεγες» ομάδες δεν είχαν εναλλακτική επιλογή από την αγορά, αποφάσισε να τις εντάξει στη δύναμη της λύνοντας το «γόρδιο δεσμό».

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος εγκρίθηκε αφού προηγουμένως έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και τις ΠΑΕ Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων και ΟΦΗ, κάθε μια από τις οποίες συμφώνησε στο 1,3 εκάτ. ευρώ περίπου συν μπόνους.

Όμως υπάρχει και συμφωνία και του ΠΑΟΚ με τη Nova. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης που πέρυσι έφτιαξε τη δίκη της πλατφόρμα και κινήθηκε αυτόνομα, επιστρέφει στο συνδρομητικό κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Forza» «Το εγγυημένο κατώτερο ποσό, που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-21 είναι 7 εκατομμύρια ευρώ και σ΄ αυτά θα προστεθεί άλλο ένα εκατομμύριο, αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος ή 3ος στο πρωτάθλημα. Σ΄ αυτή την περίπτωση, τα 8 εκατομμύρια ευρώ είναι εγγυημένα. Στο συμβόλαιο, όμως, υπάρχουν κι άλλα μπόνους, που ανεβάζουν κατά πολύ το ποσό, που μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ».

Επομένως η Nova εντάσσει στη δύναμη τις 13 από τις 14 ομάδες του επόμενου πρωταθλήματος.

Εκτός Nova μένει μόνον ο Παναθηναϊκός, που διαφώνησε στην πρόταση των 5,5 εκάτ. ευρώ και δημιούργησε το Παναθηναϊκός TV.

Mένει να φανεί αν υπάρξει επαπροσέγγιση και συμφωνία των δύο πλευρών ή αν ο Πανθηναϊκός τραβήξει το δικό του μοναχικό και οικονομικά αβέβαιο δρόμο.

Καμία δημοσίευση για προβολή