Η συζήτηση για το θέμα του βοηθού του Πογιέτ στην ΕΕ της ΕΠΟ: “Δεν μπορεί η ομοσπονδία να εκτίθεται για 8.000 ευρώ”!

Print Friendly, PDF & Email

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα του επί οκτώ μήνες απλήρωτου βοηθού προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Ταρίκο, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ήρθε στην Αθήνα με δική του πρωτοβουλία (του Ταρίκο) επειδή η ΕΠΟ δεν τον έχει πληρώσει εδώ και οκτώ μήνες!

Το θέμα έθεσε στην ΕΕ ο α’ αντιπρόεδρος, Α. Αντωνίου, ο οποίος φέρεται να είπε ότι δεν μπορεί η ΕΠΟ να εκτίθεται για ένα ποσό οκτώ χιλιάδων ευρώ, που οφείλονται περίπου στον βοηθό προποντή της Εθνικής και ότι θα έπρεπε να έχει βρεθεί ένας τρόπος ώστε τα χρήματα να του έχουν καταβληθεί, π.χ. μέσω ενός μπόνους στον Πογίετ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, χαρακτήρισε το ποσό “ασήμαντο” και είπε ότι πράγματι θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι για να μην φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, παραδεχόμενως ουσιαστικά την ολιγωρία της ομοσπονδίας.

Όπως ειπώθηκε ο Ταρίκο έχει συμφωνήσει να του καταβάλλονται 200 ευρώ κάθε ημέρα που βρίσκεται στην Ελλάδα όταν γίνονται προπονήσεις και αγώνες. Φορολογείται στην Ολλανδία και το ποσό που του οφείλεται είναι 10.200 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Πογιέτ: Ο βοηθός μου στην Εθνική ομάδα είναι οκτώ μήνες απλήρωτος – ΕΠΟ: Αρνείται να λάβει ελληνικό ΑΦΜ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή