Ιωάννα Παλιοσπύρου: H πρώτη φωτογραφία του καμένου χεριού της μετά την επίθεση με βιτριόλι (pic)

Print Friendly, PDF & Email

Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με θειικό οξύ έξω από τον εργασιακό της χώρο στην Καλλιθέα δημιουργώντας τεράστιες σωματικές βλάβες στο σώμα και το πρόσωπο της.

Ο Γολγοθάς της αποκατάστασης ξεκίνησε λίγους μήνες μετά, όταν ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εγχειρίσεις της Ιωάννας, με το ψυχολογικό βαρίδι του αγώνα που θα έπρεπε να συνεχίσει η ίδια να προστίθεται στη σωματική της κατάσταση.

Περίπου έναν χρόνο μετά οι επεμβάσεις αποκατάστασης της Ιωάννας συνεχίζονται με την ίδια για πρώτη φορά, το μεσημέρι της Τετάρτης, να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία και ένα βίντεο που δείχνει την εικόνα του βασανισμένου της χεριού μέσα από το νοσοκομείο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: H πρώτη φωτογραφία του καμμένου χεριού της μετά την επίθεση με βιτριόλι (Pic & Vid)

Στη λεζάντα της εικόνας η Ιωάννα ευχαριστεί όλον τον κόσμο για την υποστήριξη και ζητάει από τους διαδικτυακούς της φίλους να μη χάνουν την ελπίδα τους.

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζίνα» πρόσθεσε ότι η κόρη της είναι αγωνίστρια, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς και μακρύς δρόμος μέχρι την ολική αποκατάσταση.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή