Ιωάννινα: Τα 2 σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τον θάνατο 52χρονου και 43χρονης

Print Friendly, PDF & Email

Οι δύο σωροί θα εξεταστούν την Δευτέρα από τον Ιατροδικαστή. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Συνεχίζονται οι έρευνες στα Γιάννενα για να εξακριβωθούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκαν στον θάνατο ένας 52χρονος και μία 43χρονη, στην οδό Γυναικών Πίνδου με τις Αρχές να εξετάζουν δύο σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και ατυχήματος, ενώ έχουν αποκλείσει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Οι δύο σωροί θα εξεταστούν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από τον Ιατροδικαστή. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας από ηλικιωμένο ένοικο, σήμερα, Κυριακή, περίπου στις 9:00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα δύο άτομα έπεσαν στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο όπου διέμενε η 43χρονη. Κατά πληροφορίες είχε μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στην περιοχή.

Η πτώση φαίνεται ότι σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτή τόσο λόγω της ώρας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στα Γιάννενα.

Καμία δημοσίευση για προβολή