Ήττα… 16 εκάτ. ευρώ στο εφετείο για τη Super League 2

Print Friendly, PDF & Email

Σε δικαστική διαμάχη με τη Super League 1 βρισκόταν τα τελευταία χρόνια η Super League 2, με βάση το νόμο του 2006, που προβλέπει ότι “η Ένωση Α’ Εθνικής Κατηγορίας παρέχει, κατά ρητή πρόβλεψη του καταστατικού της, οικονομικές ενισχύσεις στα μέλη της, καθώς και στους συλλόγους της Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών τους είτε απευθείας σε αυτούς είτε μέσω της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ισομερώς. Οι ενισχύσεις αυτές εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της Ένωσης Α’ Εθνικής Κατηγορίας.”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus σε πρώτο βαθμό η “μικρή λίγκα” δικαιώθηκε, ωστόσο η Super League 1 άσκησε έφεση η οποία έγινε δεκτή. Το ποσό που διεκδικούσε η SL2, αν δεν άλλαζε η απόφαση στο εφετείο, θα ήταν περίπου 16 εκάτ. ευρώ.

Το θέμα έθεσε σε πρόσφατο ΔΣ της SL2 o εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ Β’, Κ.  Καραπαπάς, ενημερώνοντας τους υπόλοιπους για την απόφαση και ρωτώντας το νομικό σύμβουλο, Α. Βουγίδη: “Εσύ γιατί δε λες τίποτα; Δεν πρέπει να το μάθουν;”. H απάντηση του Βουγίδη ήταν ότι περιμένει το σκεπτικό της απόφασης…

Με άδεια χέρια ο Μαρτσούκος

Η Super League 2 είναι περισσότερο από ποτέ διχασμένη έπειτα από την υποψηφιότητα και την εκλογή Μαρτσούκου, η οποία θεωρείται άκυρη για μια σειρά λόγων από τον ανθυποψήφιό του προεδρο της ΠΑΕ Χανίων, Α. Ροκάκη.

Ο νέος πρόεδρος πρέπει την Τετάρτη 18/3 στο προγραμματισμένο ΔΣ να ενημερώσει τα μέλη του συνεταιρισμού για τις επαφές που είχε με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και τα χρήματα που “εξασφάλισε” γι’ αυτές από τη δεξαμενή της φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρτσούκος αναμένεται να εμφανιστεί άπραγος, αφού συνάντησή του με την πλευρά του υφυπουργείου δεν προβλέπεται…

Διαβάστε ακόμα:

Super League 2: Ο αυτοκτονικός ιδεασμός, οι φόβοι για οριστική διακοπή και το… “ρωτήστε τον Αντώνη”!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή