Καλύτερος διαιτητής του πρωταθλήματος ο Μανούχος – Σε ποιους στηρίχτηκε ο Κλάτενμπεργκ

Ο Ευάγγελος Μανούχος
Print Friendly, PDF & Email

Παρότι σε απόλυτους αριθμούς ο Στ. Κουμπαράκης είχε την υψηλότερη βαθμολογία (8,20), έστω και με διαφορά 0,1, οι τρεις κριτές του Master Ref, N. Mιντιούρης, Ηρ. Τσίκινης και Κ. Ακρίδας*, ανακυρήσουν ως καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος της Super League 1 (2021 – 2022) τον Ευ. Μανούχο.

Και οι τρεις συμφώνησαν ότι πέρα από την ελάχιστη διαφορά (ο Μανούχος συγκέντρωσε μέσο όρο 8,19, πρέπει να ληφθεί υπόψη ο αριθμός των αγώνων, όπου εκεί ο Μανούχος υπερτερεί του Κουμπαράκη με 21 αγώνες έναντι μόλις επτά.

Επίσης πρέπει να ληφθεί υπόψη το ποιοτικό κριτήριο ότι ο Μανούχος σφύριξε σε αγώνες με μεγαλύτερη δυσκολία από αυτούς του Κουμπαράκη, ο οποίος τραυματίστηκε και στις τελευταίες αγωνιστικές οριζόταν μόνο ως VAR.

Τούτων δοθέντων, δηλαδή α) μέσου όρου βαθμολογίας, β) αριθμού αγώνων και γ) δυσκολίας αγώνων,  ο Mανούχος ανακυρήσσεται ως καλύτερος διαιτητής του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τη συνολική βαθμολογία διαιτητών πατώντας ΕΔΩ

Σε ποιους διαιτητές θα στηριχτεί ο Κλάτενμπεργκ

Όπως προκύπτει από της συμμετοχές που έδωσε στους διαιτητές στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ο Κλάτενμπεργκ στηρίχτηκε στο πρωτάθλημα που τελείωσε και θα στηριχτεί κατά βάση στο επόμενο στους Μανούχο και Κουμπαράκη του οποίους έκανε φέτος διεθνείς καθώς και τους Κουτσιάυτη, Ευγγέλου, Καραντώνη, Σιδηρόπουλο, οι οποίοι τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Επίσης στους Παπαπέτρου, Διαμαντόπουλο, Γκορτσίλα, Περράκη και Φωτιά, που πήραν κι αυτοί διψήφιο αριθμό αγώνων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή