Δεν άναψε “πράσινο φως” για έναρξη Football League και Γ’ Εθνικής – Παράταση στην αγωνία των ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

Καμία αναφορά στη Football League και στη Γ’ Εθνική δεν έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στη σημερινή (29/1) ενημέρωση για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Παρότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε πει με δηλώσεις του στον RealFM ότι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη Football League, “έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και την Παρασκευή στη συνεδρίαση της θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν” και παρά τις ενέργειες και την ανακοίνωση της ΕΠΟ, η αγωνία για τις ομάδες της FL και της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ κατηγορίας γυναικείου ποδοσφαίρου παίρνει παράταση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό δεν αναφέρθηκε καθόλου στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα, αρκέστηκε μόνο στην ενημέρωση ότι συνεχίζουν κανονικά τα πρωταθλήματα της Super League 1 και Super League 2 καθώς και εκείνο της Basket League.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν οι λοιμωξιολόγοι, διακρίνοντας επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, δεν άναψαν το “πράσινο” φως για τη διεξαγωγή των μικρότερων κατηγοριών και όλα δείχνουν ότι θα δοθεί συνέχεια στο λουκέτο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή