“Κανένας δεν μπορεί να ασκεί αντιπολίτευση στην πλάτη του Ιωνικού”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ιωνικός την Πέμπτη (24/6) με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη για τη στήριξή του, ωστόσο εξέφρασε παράλληλα δυσαρέσκειά τους για τις παρατάξεις που δεν συμφωνούν με τα έργα που πρέπει να γίνουν στο δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας, προκειμένου να είναι έτοιμο για να υποδεχθεί αγώνες της SL1 την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την σημερινή τοποθέτηση των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νικαίας Αγ. Ιωάννη Ρέντη στην Οικονομική Επιτροπή. Όπου, τα έργα στο γήπεδο της Νεάπολης, πέρασαν μόνο με τις ψήφους της παράταξης του Δημάρχου κ. Γιώργου Ιωακειμίδη. Και επί της ουσίας, η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής υπέρ της αδειοδότησης, προκειμένου η ομάδα μας να παίζει στο γήπεδο της Νεάπολης, δηλαδή στο γήπεδο της Πόλης, δεν ψηφίστηκε από άλλη παράταξη…

Αναλυτικά. Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, ενώ καταψήφισε τον προϋπολογισμό στην παρούσα συνεδρίαση, ψήφισε “παρών” κατανοώντας τις ανάγκες εργασιών στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, η παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον Κανέλλο Τούντα και δια του εκπροσώπου Βαγγέλη Βότση, καταψήφισε όλα τα προτεινόμενα έργα στο γήπεδο!

Πραγματικά, αυτή η στάση της συγκεκριμένης παράταξης προκαλεί πολλά ερωτηματικά και αδυνατούμε να την κατανοήσουμε, ως ΠΑΕ Ιωνικός. Η θέση μας είναι η εξής. Κανένας δεν μπορεί να ασκεί αντιπολίτευση στην πλάτη του Ιωνικού.

Η ομάδα μας, ύστερα από 14 χρόνια και μετά από τεράστια προσπάθεια, υπερβάσεις αγωνιστικές και οικονομικές με την σφραγίδα της διοίκησης Τσιριγώτη, κατάφερε να επανέλθει στη φυσική της θέση. Εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται. Στα μεγάλα σαλόνια. Θα περιμέναμε, όλες οι παρατάξεις ομόφωνα, να στηρίξουν την προσπάθεια για να παίξει ο Ιωνικός από το πρώτο παιχνίδι της επιστροφής του στην Super League στην έδρα του. Στο γήπεδο της Νεάπολης. Στο σπίτι του.

Επιθυμούμε, ως ΠΑΕ Ιωνικός, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Ιωακειμίδη για την στήριξη, τον αγώνα και τη δέσμευση του, πως η ομάδα μας στην ιστορική στιγμή της επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια, θα έχει διαθέσιμο και έτοιμο το γήπεδο της Νεάπολης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή