Ο Καπίνο πήγε να πάρει το κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ!

Print Friendly, PDF & Email

To κινητό του παρατηρητή της ΔΕΑΒ μπήκε στο… στόχαστρο του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ, Καπίνο, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ.

Ειδικότερα, μόλις τελείωσε ο αγώνας ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ περίμενε τους διαιτητές για να τους συνοδεύσει μέχρι τ’ αποδυτήρια και παράλληλα κατέγραφε με το κινητό τους πανηγυρισμούς των οπαδών της ΑΕΚ στο πέταλο, στο οποίο κατευθύνονταν οι παίκτες της ομάδας για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Ο Καπίνο, προφανώς εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του, ξέσπασε στον πάγκο ρίχνοντας κλωτσιά.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του πλησίασε τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ, ο οποίος κρατούσε το κινητό και κατέγραφε τον ρώτησε ποιος είναι, γιατί τον βιντεοσκοπεί και ζήτησε να του δώσει το κινητό του! Παρών στο συμβάν ήταν και ο Φορτούνης

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, που είχε διαπίστευση, τους είπε ποια είναι η ιδιότητά του και ότι βιντεοσκοπούσε το πέταλο με τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της ΑΕΚ και όχι τον Καπίνο και τη συμπεριφορά του.

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν έσβησαν τη φωτιά ενώ ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ δέχθηκε τις αιτιάσεις των ανθρώπων του ΟΣΦΠ και θεώρησε το συμβάν ως παρεξήγηση.

Κατά τα άλλα οι άνθρωποι της ΔΕΑΒ πέραν τον διαμαρτυριών των ανθρώπων του ΟΣΦΠ και διάφορων «κοκορομαχιών» μετά τη λήξη του αγώνα, δεν επισήμαναν κάτι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, ενώ στα αποδυτήρια όλα κύλησαν ήσυχα και στο τέλος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή