“Κάποιοι βιάζονται να πάρουν τις καρέκλες στη διοίκηση της διαιτησίας με το ζόρι και με ένδικα μέσα”

Print Friendly, PDF & Email

Του Ι. Τσίγκα* – 

Με έκπληξή μου, διάβασα σε ιστοσελίδα ότι έστειλε, ο τότε Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΔΠΕ στο νυν Πρόεδρο, εξώδικο και ζητάει να του γνωστοποιήσει ότι οι Σύνδεσμοι που ψήφισαν στη Γ.Σ. ήταν ταμειακώς εντάξει.

Περίεργο, γιατί αυτός ήταν τότε Πρόεδρος Δ.Σ. που προσκόμισε στη Γ.Σ. την κατάσταση με τα ταμειακώς εντάξει μέλη, και αυτός διενήργησε τις εκλογές.

Σαν μέλος του Δ.Σ. γιατί δεν ανέφερε τίποτα στη Γ.Σ να ενημερώσει τους Συνδέσμους και επιπλέον συμφώνησε να προχωρήσουν οι εργασίες της Γ.Σ.;

Συμμετέχοντας στη Γ.Σ. γιατί δεν έκανε ένσταση προσωπικώς για το θέμα αυτό, εκθέτοντας τους λόγους που διαφωνεί, και να καταχωρηθούν στα πρακτικά;

Εάν έχει γίνει τέτοια κίνηση, το εξώδικο πως πήγε με κλητήρα, με Ε-mail, με Viber ή με περιστέρι;

Υποψιάζομαι ότι το εξώδικο έγινε ενδεχομένως, για να ικανοποιηθούν προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες προκαλούν ζημιά στους Συνδέσμους.

Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάποιοι βιάζονται και επιδιώκουν να πάρουν τις καρέκλες στη διοίκηση με το ζόρι και με ένδικα μέσα.

Τώρα ο χώρος της Διαιτησίας, έπρεπε να ηρεμήσει, διότι πρέπει να εφαρμοστεί η νέα νομοθεσία, για την εγγραφή των Διαιτητών στους Συνδέσμους.

Ευελπιστώ να επικρατήσει η λογική για να επαναλειτουργήσουν πάλι οι Σύνδεσμοι.

*Παλαίμαχος διαιτητής

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή