Καραϊβάζ – Συγκλονίζει ο γιος του: Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους

Print Friendly, PDF & Email

Με λόγο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από δύο εκτελεστές έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά του. Ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, συγκλόνισε με τον λόγο του, στον οποίο μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε».

Μάλιστα, όταν βγήκε η σορός του δημοσιογράφου από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους ήταν στο σημείο. Η κηδεία του δημοσιογράφου έγινε το μεσημέρι της Κυριακή 11 Απριλίου στον τόπο καταγωγής του, στο χωριό Καλλίφυτο, λίγο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας. Σύμφωνα με το ergasia-press.gr, στην τελετή παραβρέθηκαν η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, αλλά και λίγοι συγγενείς και φίλοι, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Καλλίφυτος, ήταν το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή