Καράογλου: ”Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να μην τιμωρηθεί ο Άρης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ”FOCUS FM” για τις εξελίξεις σχετικά με την τιμωρία του Άρη και δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα του Άρη εφόσον αυτό χρειαστεί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ μίλησα το μεσημέρι σε ένα ραδιόφωνο των φίλων του Άρη και είπα ότι το γνωρίζω το πρόβλημα της ομάδας. Είμαι στην διάθεση του Άρη για να βοηθήσω όπως μπορώ, ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν πως ως φίλαθλος υποστηρίζω τον Ηρακλή. Αφού πρόκειται για ομάδα της πόλης, να βοηθήσω όπως μπορώ. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε τα εξής : “Μίλησα σήμερα και με τον Λευτέρη τον Αυγενάκη και τον Βαγγέλη τον Γραμμένο για το θέμα. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να μην τιμωρηθεί ο Άρης, αν και αυτή η ποινή είναι μια πρωτόδικη απόφαση. Εγώ ονειρεύομαι μια Θεσσαλονίκη όπου οι τρεις μεγάλες ομάδες της πόλης θα είναι δυνατές και πάνω από όλα στην μεγάλη κατηγορία, με παιχνίδια που θα βρίσκονται οπαδοί και των δυο ομάδων στα γήπεδα. Μακάρι να είναι και τέσσερις και πέντε ομάδες από την Θεσσαλονίκη στην Σούπερλιγκ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή