Καταγγελία για εισβολή αστυνομικών σε μαγαζιά στα Εξάρχεια (vid)

Twitter
Print Friendly, PDF & Email

Mαρτυρίες αναφέρουν ότι έγινε ρίψη δακρυγόνων μέσα στα καταστήματα, ενώ έγιναν και προσαγωγές. Επεισόδια κατά την προσπάθεια ανακατάληψης κτιρίων.

Άγρια νύχτα και πάλι στα Εξάρχεια καθώς σημειώθηκαν νέα επεισόδια κατά την προσπάθεια ανακατάληψης κτιρίων από αντιεξουσιαστές.

Συγκεκριμένα, ομάδα 150 κουκουλοφόρων αποπειράθηκε να ανακαταλάβει τα δύο κτίρια της οδού Δερβενίων 52 και 56 αντίστοιχα, που είχε σφραγίσει η Αστυνομία, πριν από μία εβδομάδα, μετά από επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και για τουλάχιστον μία ώρα εκτυλίχθηκαν σφοδρές συγκρούσεις όταν οι κουκουλοφόροι άρχισαν να προκαλούν φθορές στις εισόδους των κτιρίων. Ακολούθησαν ρίψεις μολότοφ και χημικών ενώ σημειώθηκαν 10 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 7 έγιναν συλλήψεις.

Κατά την εξέλιξη ωστόσο των επεισοδίων, υπήρξαν καταγγελίες πως άνδρες της αστυνομίας εμφανίστηκαν ξαφνικά στην οδό Κωλέττη και εισέβαλαν σε καφετέριες. Mαρτυρίες αναφέρουν ότι έγινε ρίψη δακρυγόνων μέσα στα καταστήματα, ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Πηγή: News247

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή