“Κατήχηση” των διαιτητών στην αίθουσα ομιλιών της Χριστιανικής Ένωσης Ηρακλείου!

Print Friendly, PDF & Email

Τα μαθήματα των διαιτητών ποδοσφαίρου γίνονται συνήθως σε χώρο της οικείας ένωσης ή του συνδέσμου διαιτητών ή, έστω, σε αίθουσα ξενοδοχείου.

Ωστόσο, το αποψινό μάθημα των διαιτητών ποδοσφαίρου του Ηρακλείου θα λάβει χώρα στην αίθουσα ομιλιών της Χριστιανικής Ένωσης Ηρακλεόιου “Ό Απόστολος Παύλος”.

Το μηνυμα που εστάλη στους διαιτητές αναφέρει τα εξής:

“ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/12/2022 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ 13. Η ΟΔΟΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ 1821 ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΈΦΩΝΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.
ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.”

Σύμφωνα με το άρθρο 2 του Καταστατικού της, όπως αναφέρει το ipy.gr, “η Ένωση τελεί πάντοτε υπό την αιγίδα της Εκκλησίας και τις ευλογίες του Προκαθημένου της (…)

Σκοπός της Χριστιανικής Ένωσης Ηρακλείου “Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ” σύμφωνα με το Καταστατικό της είναι η ηθική εξύψωση των μελών της και η διάδοση στο λαό των Χριστιανικών αληθειών κατά τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας.

Ακόμη αποβλέπει στην οικονομική βοήθεια και την εν γένει συμπαράσταση προς αναξιοπαθούντα άτομα…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή