ΚΕΠ: “Η ΠΑΕ Πανιώνιος έκλεβε το ελληνικό δημόσιο μπροστά στα μάτια της ΕΠΟ”

Ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΠ: Το μέλος μας Jean Dennis WANGA, παρά την πρόσφατη εκτέλεση των αποφάσεων του και την είσπραξη του 50% των δεδουλευμένων του, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και να είναι όμηρος του ελληνικού κράτους λόγω των χρεών του στην Εφορία που δεν γνώριζε, γιατί απλούστατα οι ομάδες του όχι μόνο δεν τον πλήρωναν αλλά και του παρακρατουσαν φόρους που δεν απέδιδαν.
Εξ αυτού του λόγου μάλιστα κινδύνεψε να του κατασχεθούν από το Δημόσιο τα επιδικασθεντα ποσά αλλά χάρη στις ενέργειες της ΚΕΠ αποφεύχθηκε μία ακόμα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Δυστυχώς μόλις χθές πληροφορηθηκαμε από επίσης αλλοδαπό μέλος μας( που διεκδικεί τα δεδουλευμενα του από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κι έκανε το λάθος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δραστηριοποιηθεί σε άλλο επάγγελμα) οτι ανακάλυψε, μέσω του νέου λογιστή του, χρέος στην εφορία 20.000€!!!
Σημειωτέον οτι ο ποδοσφαιριστής ήταν απλήρωτος σχεδόν ολόκληρη την τελευταία χρονιά που υποβιβασθηκε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ο οποίος όμως στις παρακρατήσεις φόρου που του έκανε τα χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του, δεν τις απέδιδε εξ ολοκλήρου στην εφορία αλλά κάποιοι τις ενθυλακωναν.
Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής έχει εκδώσει προσωρινά εκτελεστή απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που του επιδίκασε το ποσό των 21.000€,το οποίο δεν μπορεί να εισπράξει, γιατί η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ(ΜΠΑΡΤΖΗΣ,ΣΑΡΑΚΗΣ,ΚΟΥΒΑΡΑΣ) παράνομα αρνείται να εκτελέσει το σχετικό κστασχετηριο επί του κονδυλίου του SOLIDARITY της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διαπράττοντας υπεξαίρεση εξακολουθεί να παρακρατα η ΕΠΟ!
Η υπόθεση είναι ακόμα ανοικτή, γιατί ο παίκτης(και μαζί του άλλοι 2 ποδοσφαιριστες,4 προπονητές και 7 πρώην εργαζόμενοι της ίδιας ΠΑΕ που εκπροσωπούνται από τον νομικό μας σύμβουλο) διεκδικεί από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ 45.000€, ενώ εκκρεμεί η αίτηση του για κατάπτωση της τελευταίας εγγυητικης επιστολής της ΠΑΕ στην ΕΕΑ,η οποία όμως επί τουλάχιστον 6 μήνες δεν ασχολείται με τις αιτήσεις των ποδοσφαιριστών αλλά με τις αλληλοσυγκρουόμενες χορηγήσεις κι ανακλήσεις πιστοποιητικών στις ΠΑΕ της Super League 2!
Φυσικά η ΕΕΑ των κ.ΤΖΟΥΛΑΚΗ και ΑΡΚΟΥΔΗ δεν βρήκε τον χρόνο να απευθυνθεί στην ΑΑΔΕ για να ελέγξει ,αν λειτουργούσε νόμιμα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που αποδεικνύεται πλέον περίτρανα οτι ,κατά πάγια διαχρονική τακτική της πλειοψηφίας των ΠΑΕ,ΔΕΝ ΈΚΛΕΒΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια της ΕΠΟ, της FIFA,του ΠΣΑΠ και της FIFPro…
Η ΚΕΠ όμως διαβεβαιώνει οτι δεν πρόκειται να επιδείξει την ίδια αδράνεια αρνούμενη να συμμετέχει στο σικέ παιχνίδι κατά των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών!!!
Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΠ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή