Νταβέλης: “Μόνο με όρους εγκληματικής οργάνωσης ερμηνεύεται αυτό που βιώσαμε – Δώστε από τώρα το πρωτάθλημα στις Σέρρες””!

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα, με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Το “χειρουργείο” που υποστήκαμε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ήταν πρωτόγονο και πρωτόγνωρο. Χωρίς αναισθητικό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο επιστρέφει πιο πίσω από τις εποχές της παράγκας. Το πρόβλημα είναι θεσμικό. Θα φτάσουμε μέχρι τα άκρα. Δεν θα είναι εύκολο το ΔΣ για το προεδρείο της Super League 2.

Όταν δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη ο δολοφόνος μπορεί να σφαγιάσει το θύμα του χωρίς θέαση. Ένα από τα μεγαλύτερα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν γίνει στην κατηγορία και την ιστορία. Δεν μπορεί να είναι διαιτητής αυτός ο άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνει ότι ούτε το 7000 μ.Χ. δεν θα ανάβει κατηγορία; Χθες τελείωσε η καριέρα του στις Σέρρες. Δεν έχει καταλάβει ότι τον χρησιμοποιούν; Ότι είναι λαγός;

Όποιος έχει πάει στις Σέρρες είναι τελειωμένος διαιτητικά. Στο τέλος των αγώνων πάντα σφυρίζουν πέναλτι.

Θα στέψουμε τις Σέρρες πρωταθλήτρια, θα ξεφτιλίσουμε τη διαδικασία και θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Θα τους στείλουμε το κύπελλο του πρωταθλητή από το χειμώνα. Να το χαίρονται. Ρωτήστε τις ομάδες που σφαγιάστικαν στο γήπεδο των Σερρών.

Έχουμε ζητήσει να κάνουμε παράσταση στην ΚΕΔ για να μάθει ο κ. Μπένετ ποιοι άνθρωποι επιλέγονται για συγκεκριμένους κρίσιμους αγώνες και ποιες είναι οι κυρώσεις. Ότι ο συγκεκριμένος τυχάρπαστος διαιτητής θα εξαφανιστεί για λίγες αγωνιστικές και μετά θα επανέλθει σαν το λαγό που βγαίνει από το καπέλο; Έχει ξανασυμβεί.

Μόνο με όρους εγκληματικής οργάνωσης μπορεί να ερμηνευθεί αυτό που βιώσαμε.

Δεν έχει τύχει το ποδόσφαιρο με αυτήν την κατάσταση.

Το πρόβλημα είναι και εξόχως πολιτικό. Υπάρχει κι ένα αρμόδιο υπουργείο που πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει…”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή