Κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Το πρόβλημα με τα μη θεωρημένα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αφορά τουλάχιστον πέντε αγώνες και όχι μόνο το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύουν με τιμωρία οι διαιτητές των αγώνων με την ΑΕΚ στην Τούμπα, τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο ματς με την ΑΕΚ που έγινε την 1η Ιουλίου διαιτητής ήταν ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη (Ημαθίας). Στο ματς με τον ΟΦΗ πρώτος ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πρώτος διαιτητής ήταν ο Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης (Ηπείρου), ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρώτος ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και δεύτερος Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

Σύμφωνα με το εδάφιο γ’ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: “Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες”.

Να αναφέρουμε ότι οι ομάδες που αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα ματς δεν έχουν δικαίωμα έφεσης, αφού έχουν παρέλθει οι 48ώρες από την τέλεση των αγώνων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή