Κλάτενμπεργκ: “Σε φυσική θέση το χέρι του Καμπετσή και του Σένκεφελντ – Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Αρη”

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για 19η και την 20ή αγωνιστική της Super League 1.

Βόλος – Παναθηναϊκός
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου και του VAR Φωτιά να μην δοθεί πέναλτι υπέρ του Βόλου για χέρι σε παίκτη του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το χέρι του αμυνόμενου ήταν σε φυσική θέση.
Στη φάση με την αποβολή του Χουάνκαρ, ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με τη διαχείριση του VAR Φωτιά, ο οποίος κάλεσε για επανεξέταση τον Ευαγγέλου, με τον τελευταίο να αλλάζει την αρχική του απόφαση και από κίτρινη να δίνει κόκκινη στον παίκτη των «πράσινων». Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βρετανός αρχιδιαιτητής η ενέργεια του Χουάνκαρ ήταν βίαιη και περιείχε στοιχεία μοχθηρίας.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος
Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με την τελική απόφαση να δοθεί πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού για το πάτημα του Γκαλβάο πάνω στον Αριγίμπι, δικαιώνοντας τον VAR Γκορτσίλα, ο οποίος κάλεσε για on field review τον Καραντώνη, καθώς ο τελευταίος δεν υπέδειξε παράβαση στη ροή του αγώνα.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε απόλυτα με την απόφαση του Μανούχου να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ινσούα.

Αστέρας Τρίπολης – Αρης
Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Αρη, θεωρεί ο Κλάτενμπεργκ στη φάση με την πτώση του Ρόουζ στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, συμφωνώντας με την απόφαση του διαιτητή Φωτιά αλλά και του VAR Τζοβάρα, ο οποίος έλεγξε την πιθανότητα παράβασης στο βίντεο. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός επικεφαλής της ΚΕΔ τόνισε πως ήταν «μία ελαφριά επαφή» που δεν δικαιολογούσε την πτώση του παίκτη του Αρη.

Παναθηναϊκός – Λαμία
Σωστή ήταν η απόφαση του Τζήλου να μην δώσει πέναλτι υπέρ της Λαμίας στο χέρι του Σένκεφελντ, κατά τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος τόνισε πως το χέρι του στόπερ του Παναθηναϊκού ήταν σε φυσική θέση. Την ίδια ακριβώς ερμηνεία έδωσε και ο VAR Κουμπαράκης ενημερώνοντας τον Τζήλο μετά τον έλεγχο που έκανε.

ΟΦΗ – ΑΕΚ
Στην πτώση του Σιμάνσκι στην περιοχή του ΟΦΗ δεν υπάρχει κανένα πέναλτι σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ, επομένως έδωσε δίκιο στον Ζαχαριάδη που υπέδειξε θέατρο στον παίκτη της ΑΕΚ.

Απόλλων – Ολυμπιακός
Ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον Σιδηρόπουλο, που άφησε πλεονέκτημα στη φάση με την πτώση του Σεμέδο στην περιοχή του Απόλλωνα, καθώς στη συνέχεια ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή